Post by terscomcivene on Feb 23, 2022 20:22:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz kristalları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Magica.io Экшен zds
Reklamlar sizi öldürəcək. Reklama baxırsınızsa, oyunda hərəkətsiz qalacaqsınız. Oflayn olmadıqda, məğlub olmağı qeyri-mümkün edir. Lakin sonra siz reklamların bonusunu əldə edə bilməyəcəksiniz ki, bu da onu asanlaşdırmaq üçün heç bir seçim olmadan işi bir az çətinləşdirir.
Hərəkət edə bilmədiyim üçün oyunu belə oynaya bilmirəm, hər kəs məni öldürərkən orada otururam
Əvvəlcə buna girəcəyimi düşünmürdüm, amma bir neçə dəqiqədən sonra rəngarəng səhnələrə təkmilləşdirmələr və asan öyrənilən mexanika mənə çatdı, bu, müəyyən vaxt itkisi oldu.
Bu ne acilmir
Positive Reviews: Magica.io - Battle Royale - AppGrooves
Bu, yaxşı, lakin ümumi!! Bu pisdir. Qızıl səhnədə olanda!! səhvlər və səhvlər var
Bu proqram çox gözəldir, lakin bir az gecikir, çünki çoxlu reklamlar var və bəzən məni oyundan kənarlaşdırır, xahiş edirəm səhvi düzəldin
Düşünürəm ki, bu, əla oyundur, lakin onun daha çox sehrli növləri ola bilər
Əyləncəli və asılılıq yaradır. Bu, sadəcə olaraq, qazanmaq üçün çox pul ödəyir və düşmənlər sizi oyuna cəlb etmək üçün əvvəlcə zəifdirlər, sonra onlar çox güclüdürlər, amma çox əyləncəlidir və "Əfsanələr liqası, lakin sehrbazlarla" konsepsiyasını bəyənirəm! Davam et
Magica.io - Battle Royale Märulimängud datc
Magica.io for PC - Free Download: Windows 7,8,10 Edition
Castle Crush:Epic Battle Diskarte rhxn
DOWNLOAD GAME Magica.io Android, IOS: krugames.net/game/magica-io/ ... Our battle royale games are especially fast and fun to play!
Ən yaxşı oyun demək olar ki, bütün dəriləri aldım. Mən də oyunu bəyənirəm, çünki siz müxtəlif sehrlər edə bilərsiniz, hamısını əldə etdim. Mən ildırım və atəş elementini xoşlayıram. Casual Azur Games kanalına daxil olun və ona abunə olun.👍👍👍👍👌👌👌👌👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 🤗🤗
Bunu şəxsi hesab etməyin, lakin reklamlar çox vaxt sizə mane olur və bəzən oyunu bitirir. Mən bunu 5/5 qiymətləndirərdim, lakin reklamlar mane olur ki, yəqin ki, mövcud olduğu qədər çox reklam qoymayasınız.
Yeniləmədən əvvəl yaxşı idi, indi satın aldığım dəmir adam getdi. Həmçinin, əvvəlki satınalmaları bərpa etmək üçün heç bir yol yoxdur. Həmçinin, qəhrəman portalı səhvdir, çünki o, oyuna qayıtmağa yaxın deyil və "qəhrəmanlar" tabından "geri qayıtmaq" üçün heç bir yol yoxdur. Dəmir adam daha matçlarda işləmir, sözün əsl mənasında sadəcə pulumu geri istəyirəm, bu yaxşı deyil.
Mən bu oyunu sevirdim, amma .. Çoxlu reklamlar Hər mərhələdə .. oyuna başladığınız zaman, vaxtı çatdıqda, növbəti səviyyəyə keçdiyiniz zaman... ümumi oyun Unikal və ən yaxşısı Mən ondan həzz aldım və 5 saatdan çox oynadım. hv 6 ulduz verməlidir .. amma reklamlar məni yalnız 2 ulduz verdi Yaxşı oyun üçün hələ də 2 ulduz
Mən yalnız qaçmaq bacarığıma güvənirəm, lakin bənövşəyi Elektrikdən yayına bilmirəm. Bu geniş diapazonlu sehr sizi vurana qədər əyləncəlidir. Avadanlıqlarımı təkmilləşdirməyə pulum yoxdur, ona görə də asanlıqla öldüm. Yalnız gümüş 4-cü ada. 3.5/5*
Əla. Oyundur
Magica.io is a mobile Battle Royale game for true leaders! Smash other players on the battle arena and conquer the leaderboard charts! Fight for survival in
Botların gücü tükəndi, amma mən oyunu çox yaxşı bacardığım üçün onları məhv etdim, amma mən pis sağlamlıq vəziyyətində botların hər dəfə birdən-birə qaynayıb-qarışmasına və mənə hücum etməsinə nifrət edirəm, yəqin ki, onlar bunu kodlaşdırıblar ki, siz daha çox ölün və məcbur oldunuz. daha çox reklam izləyin siz tərtibatçılarla zarafat edin Mən Wi-Fiımı söndürdüm axmaqlar.
Bu oyun siz hökmranlıq etdiyiniz zaman əyləncəlidir, lakin daha yüksək səviyyələrə çatdığınız zaman hamı sizinlə birləşir və öldürmələrinizi oğurlayır və bu, həqiqətən də bezdiricidir, xahiş edirəm botları əsəbləşdirin.
Yüklənəndə ləğv edilir, lakin iş həqiqətən yaxşıdır!
Əvvəlcə əyləncəli idi. Onun saxta multi-player. 40 dəqiqə ərzində bu mümkün deyil. Botların 5x at gücü var, maksimum 2x at gücünə ziyan vurur və bəzən öldürmək üçün 7 atış çəkirlər. Rəqəmlərin inflyasiyası = çətinlik deyil. Bir müddət sonra ləngiyir.
Düzünü desəm, oyun ideyalarınız pis deyil, mən bunu hətta yaxşı deyə bilərəm, AMMA oyun təsvirinizin əksəriyyətində onun “Onlayn rejim” olduğunu deyirəm, məncə, o, onlayndır, hamısı sadəcə A.I./botlardır. Burada onlayn olan yeganə şey, mənə atacağınız böyük miqdarda reklamdır və mənə “sadəcə WiFi/data bağlantınızı söndürün” deməyin; Təsvirinizdə indi bildiyim yalan olduğunu deyən ONLAYN MODE üçün gəldim😒. Bu, reklam çarxı olan oyunlardan yalnız biridir.
Magica.io is a mobile Battle Royale game for true leaders! Smash other players on the battle arena and conquer the leaderboard charts!Fight for survival in
Əyləncəli vaxt itkisi İrəm səhnəsində bir-iki nasazlıq var, lakin ümumilikdə bu, çox asılılıq yaradır və əyləncəlidir
bu, çox oyundur, elementar birləşməni çox bəyəndim
Bu oyun dəhşətli iki səbəbə görə biri sadəcə qazan-qazan olur, bunun ətrafında heç bir yol yoxdur və ya qazanc əldə etmək üçün yalan danışmaq olmaz. Bu oyun qazanana qədər çox gözəldir. hər 3 saniyədən bir əlavə edin. Bu oyun demək olar ki, sadəcə bir pul tutmaq üçündür və mən heç kimin reklam vasitəsilə pul verməsini istəmirəm, sadəcə bu oyunu heç vaxt oynamayın.
Həddindən artıq reklam və çox narahat edir
Mən bu oyunu silirəm. Mən dəmir adamı çox üyüdərək aldım, amma yeniləmədə onu sildilər. Bu qədər nifrət
Bu, mənim kimi oyun tərtibatçıları üçün bu oyunun onlayn olduğunu düşünən insanları botlar əvəzinə digər oyunçulara qarşı sındırmaq və dəqiqədə 3 reklamla bombalamaq üçün böyük ilham mənbəyidir. 5 ulduz, bu formuladan istifadə etməyi səbirsizliklə gözləyirik.
əyləncəli bir oyun ola bilər, amma müqəddəs inək hər 5 saniyədə bir reklam vasitəsilə sizi boş oturmağa məcbur edir və hər yük bir oğlana nəfəs almaq və bir az oynamaq şansı verir. reklamların çılğın səviyyəsi. mütləq dəlilik.
Daha yaxşı oyun ola bilərdi. Reklamlar hərfi mənada səviyyələri qazanmaq üçün lazım olan şeydir, o zaman güman edirəm ki, bu, həqiqətən də oflayn oyun deyil?
Bu oyunu çox xoşlayıram, oynamaq asan və rahatdır. Mən bu oyunu çox bəyəndiyim üçün 5 ulduz verirəm👍. Yaxşı iş edin uşaqlar, mən tezliklə yeni yeniləməni gözləyirəm😁.
Bu oyun DƏHŞƏTLİDİR Onu DƏHŞƏTLİ edən 2 şey var. 1# ÇOX ELAN! Mən oyun BAM reklamına başlamağa çalışıram. Oyun BAM reklamını bitirirəm. MƏN HƏR ŞEY EDİRƏM BAM REKLAM!!! Mən reklamların miqdarına nifrət edirəm və bu, oyunu məhv edir. 2# hər dəfə qalib gəlmək istəyəndə öləndə o qədər də əyləncəli deyil. Nə vaxt qalib gedəcəyəmsə, ya mənə reklam verir, mən də uduzuram, ya da bir dəstə ai gəlib məni hədəfə alır. Bu, qalib gəlməyi demək olar ki, qeyri-mümkün edir. Çox zəhlətökən oyun oynamağı məsləhət görmürəm.
Çoxxx qəşəng oyundur.Belə oyunları çooox sevirəm.Hələ oynamamışam.Amma bilinir ki, Əladır.😍👍👌💓💖💙❤💚🇦🇿🇹🇷🇵🇰
Oynamaq əyləncəli idi, çünki daha çətin sınaq tələb oluna bilər və bu, mənim üçün heç vaxt bitmir və mən onu oynamağı dayandırsam belə, bu, fortnite oynamaq kimidir, amma fərqli bir oyunda və mən bu oyunu oynamağı xoşlayıram, bu, məni sevindirir və nə vaxtsa sakitləşir' Mən dəli oldum və mənə tamamilə fərqli bir oyun oynadığımı hiss etdirin
Magica.io - Battle Royale ஆக்ஷன் rbd
Odur ki, bu oyunu .io oyunu üçün oflayn oynamaq onun təbiətinə olduqca uyğundur. Mən hiss edirəm ki, bir vaxtlar müxtəlif sehrlərdən həzz alıram, sadəcə olaraq, yanğın təkmilləşdirməsindən istifadə edərdim, lakin indi mən su suyunu yandırmaq üçün budaqlanıram və bu, əla işləyir. oyunu oynamaq üçün mənim ən böyük şikayətim bəlkə də bacarıqlarla daha çox sinif müxtəlifliyidir, çünki regen axmaq bir əməliyyatdır və arzu edirəm ki, əsas regen olsun və bəziləri daha yüksək regen və ya başqa bir şey olsun, amma hər şeydən əvvəl .io oyunu üçün çox adi və olduqca əyləncəli
Kombinasiyaları görmək üçün heç bir yol yoxdur və lobbidə 30 bot var. Bundan əlavə, bəlkə də ən pis tərəfi, bu, indiyə qədər gördüyüm ən çox pula meyilli oyundur, yəni canlandırmaq üçün 1 dollar? Və mən gündə 40 dəfə ölürəm. Və oyun 3d deyil.
Yaxşı fikir, əyləncəli oyun. Ancaq "sonsuz" arena yoxdur, yalnız səviyyələr var. Və çətinlik yalnız ag və ya düşmənlərin zədələnməsi ilə müəyyən edilir, buna görə də nəticədə siz 400 at gücünə sahib olacaqsınız, düşmənləriniz 5000 olarkən, siz 1 atışdan ölürsünüz, hp buffından istifadə etmirsiniz və öldürmək üçün 20-50 dəfə atəş etməlisiniz. Ancaq daha çox hp və ya dmg əldə etmək üçün ianə edə bilərsiniz... Əsasən gec səviyyələrdə qazanmaq üçün ödəyin
Bu, əla oyundur, lakin oradakı insanları döymək çox çətindir və siz o qədər çox qiymətli daş əldə etmirsiniz. Onlar da çoxlu reklamlar qoymağı dayandırmalıdırlar.
Oynamaq həqiqətən əyləncəli bir oyundur, lakin qalibiyyət üçün çoxlu ödəniş var. Nə vaxt oynasam, qazana bilmək üçün daha yaxşı xarakter və əşyalar əldə etmək üçün pul xərcləyən insanlar tapıram. Bu, həqiqətən, bezdiricidir. Mən də arzulayıram ki, daha yaxşı elementlər və personajlar əldə etmək daha asan olsun. Bütün bu oyun əyləncəlidir, lakin mexanika qazanmaq üçün ödəniş məni daha aşağı düşünməyə vadar edir.
⚔ Magica.io is a mobile battle royale where you cast different spells to be the last player standing. Winner takes all! Get new levels to unlock new spells!
Bəzi yeni xəritələr əlavə edin və onu multiplayer edin
Qızıl səviyyəyə çatdıqda, qazanmaq çox çətinləşir və ümumiyyətlə oyun çətinləşir
Mən bu oyunu çox sevirəm....Bu günə qədər heç bir mobil oyundan həzz almamışam