Post by terscomcivene on Feb 23, 2022 20:16:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk izturības ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
ĻOTI stulba spēle Es tikko to instalēju savā planšetdatorā un, kad parādās ielādes ekrāns, spēle iziet
Šī spēle nepārtraukti avarē un izmet mani no spēles, es nevaru spēlēt, es labāk gribētu spēlēt minecraft, nevis šo viltoto spēli
Kāpēc mums ir jāmaksā, lai spēlētu citā kartē, vai varat pievienot kazas trofejas, lai to iegādātos
Zaudējot laiku, tērējot datus, tērējot akumulatoru!😾😾😾
Neiet
Patīk ļoti jautri
Tā ir sliktākā spēle, pārlādēšu spēli, es skatīšos reklāmu, un tā netiek ielādēta, es to pārinstalēju un izniekoju savu monētu, un tā joprojām neparādās, es spēlēšu sestdien.
Esmu spēlējis šo spēli vismaz 1 gadu un pēc tam izdzēsu. Nekādu problēmu tajā laikā. Pēc 6 līdz 7 mēnešiem es to lejupielādēju vēlreiz, tas tuvojās kā savienojuma izveide ar Google Play spēlēm, pēc tam tas apstājās un atkārtojās 10 reizes, tāpēc es biju noguris un beidzot izdzēsu, es biju vīlies par šo. Galu galā tā ir laba spēle
Goat Simulator Simulasi emv
pilnīga krāpniecība, jums vajadzētu paātrināt ielādi, jo es nevaru tik ilgi gaidīt
Goat Simulator სიმულაცია dkp
Tas bija jautri dažas minūtes Grafika nav tik lieliska, jūs nesaņemat visu spēli, jums ir jāmaksā par lietām kopumā, tas ir ļoti neapmierinoši
Katrs atjauninājums dzēš visu Coffee Stain Publishing progresu. Lūdzu, noņemiet šo kļūdu, lūdzu!
Ak atmiņas. Jāiesaku, ja garlaicīgi, Lieliska darba komanda Coffee Stain Studios
Es to spēlēju uz xbox, tā ir laba spēle, bet jums ir jāpievieno manas spējas
Loti forsha bet ilgi ladejas
Goat Simulator Simulation yprd
😘🥰
ŠĪ SPĒLE BIJA BOMBA..... Kamēr viņi to neatjaunināja, kur pēc reklāmas noskatīšanās bija jāspēlē buks uz skolu un kaza Theft Auto, un to var spēlēt tikai 5 minūtes
Nav nepieciešams atjaunināt versiju. Manam dēlam vairs patīk spēlēt
Šī spēle ir tik smieklīga, bet lieta ir tāda, ka velns un karalienes kazas ir rāpojošas, un, izvēloties velnu kazu, dziesma mainās uz rāpojošu, bet tā ir laba🙂 Man bija murgs😫
Pārāk daudz atjauninājumu pārāk liels kavēšanās un nomākta
man patīk spēle, bet jums ir vajadzīga lielāka karte, uz kuras ir rakstīts: pērc visu spēli, ātri izlabojiet to 😠😠😠😠, ja to darāt, esmu tik priecīgs
Man patīk spēle, bet vai varat to ievietot kartē, lūdzu, paldies un man ļoti patīk jūsu spēle
Kreicijs
vai vari vismaz nomainīt spēli uz xbox versiju, bet vismaz to mobilo, kā arī vari pievienot spēlei raptor
Šī spēle ir mana mīļākā šīs jocīgās lupatu lelles fizikas dēļ
Vairāk kazu
Robot Warfare: PvP Mech Battle Toiminta wvky
Neladejiet ieksa visu laiku mt araa
man patīk šī spēle
Laba spēle, taču lejupielāde prasa pārāk daudz laika, mēģinot no pēdējām 5 stundām, bet 57%
Spēļu pirkšanā pārāk daudz.. Daudz kļūdu un kļūmju
LABI
Man patīk šī spēle, tā joprojām ir ideāla, bet viena lieta ir maksāšana, proti, es noteikti nemaksāšu neko, bet es vēlos, lai viss būtu bez maksas, tāpat kā viss
Labi, bet jums ir jāmaksā par pārējām kartēm. Tātad būtībā ir garlaicīgi.
Man patīk šī spēle, jo tā ir ļoti forša un smieklīga, tā izgaismo manu dienu, [¦ ¢¦
Labi, spēle pati par sevi ir lieliska, bet kāpēc man ir jāpērk katrs režīms? Vai vienkārši nav bailes, tā ir vienīgā problēma, tāpēc, ja jūs varat tos padarīt bez maksas, tas būtu lieliski
Esmu ļoti priecīgs, ka viņi šo spēli piedāvā bez maksas, pat ja DLC nav bezmaksas, tā ir lieliska spēle. Noteikti ieteiktu.
👎👎👎👎👎
Sveiki, spēle ir lieliska, taču es iegādājos klasisko kombinēto pakotni 2018. gadā, un, atkārtoti lejupielādējot spēli, es nesaņēmu iegādātās kartes, kā arī nesaņēmu atmaksu. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, es tiešām vēlētos spēli spēlēt atkārtoti, bet nevēlos maksāt vēlreiz par kaut ko, ko jau iegādājos. (Par 2 trūkstošajām kartēm ir samazinātas 2 zvaigznes.)
Tas ļoti karājas. Man ir Nokia 6.1. Es gaidīju, ka tas darbosies labāk nekā mans vecais tālrunis. Esmu vīlies . Kaut kad vēlāk mēģināšu vēlreiz.