Post by terscomcivene on Feb 23, 2022 20:09:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toranj obrana kralj ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toranj obrana kralj IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju sve ▞▞▞
▞▞▞ Toranj obrana kralj 2022 version ▞▞▞
Platite za igranje, nemoguće unaprijed
Sve 1 zvjezdica jer ste se riješili dnevnog bonusa nakon posljednjeg ažuriranja. Vratite ga.....
Qala müdafiə kralı Strategiya rtsm
Niska grafika Dosadna igra Teško je kontrolirati
Previše oglasa, skoro svaki klik. Uništi lijepu malu igru trošenja vremena.
kliknite ovdje, kliknite tamo učinite to učinite to bez objašnjenja bilo čega. strašno je. dojavljuju te bez apsolutno ničega što bi trebalo nastaviti. bilo bi lijepo malo uputa od strane razvijača
vrlo zabavna igra obrane tornja!
Tower Defense King Strategy eiv
Igra je tako jednostavna, ali treba više razina i kula
Amaziiiiiiiiiiiiii dečki tako je zabavno i cool
Zgrabi novac koji igra sjajno i jako je zabavno, ali čak i na vašem prvom igranju na najlakšoj razini postaje toliko teško da morate imati gotovo savršenu strategiju, no oni vam zgodno daju obilje mogućnosti da potrošite novac kako biste napravili igru " lakše" iako je jasno da je to značilo postati toliko nemoguće da na kraju nećete imati izbora ako želite nastaviti napredovati.
Previše oglasa, da se ne pojavljuje reklama nakon svake utakmice i slučajnih vremena dok prolazite kroz igru, onda bi to bila pristojna igra Tower Defense
Postoji mnogo igara za obranu tornja, mrzite kada igrate igru koja nema iskupljujuće kvalitete, ne koristi riječi da bi bilo što objasnila, samo zatamnite cijeli zaslon govoreći vam što da kliknete (ali ne i zašto), a zatim prisilite stranicu za pregled ili oglas za prikaz.
Raja menara pertahanan Strategi dhqz
najgora dječja igra
ova igra nije loša, ali bi mogla imati brži gumb za premotavanje naprijed. jer je igri potrebno puno vremena da završi razinu! ne postoji tipka da se isključi ta TAKO DODATNA GLAZBA!!! SVE JE ZVUK ISKLJUČEN ILI PRIMORITE SE ZA ZVUČNE EFEKTE IGRE!! GRRRRR!!🤬 osim toga nije loše! pa mu zato dajem 3 zvjezdice. ako biste mogli promijeniti stvari iv napisane o tome dobio bi barem 4 zvjezdice.
Bilo je to lijepo, ali došlo je do greške s oružjem
Puno reklama
Lijepa mala igra obrane tornja. Zabava
Tower Defense konge Strategi kuw
Candy Crush Soda Saga Fritidsspill poei
super dobra strategija
Možete li nadograditi svoju stranicu i povećati srca i moći staviti više oružja na ploču, a ne samo tri
Najbolja igra za obranu.. Igrao sam je od kad sam bio u srednjoj školi i sada kada je ponovo igram još uvijek je najbolja.. možete igrati i offline ili online..
Igra je vrlo spora. Potrebne su mu dodatne razine brzine. Također, odvojene kontrole za glazbu i zvukove.
Ovo je velika pljačka Kingdom Rusha. Idi igraj to i onda vidi što misliš.👎
Što se dogodilo s dnevnim bonusom za prijavu?
Ova igra je bila vrlo zabavna, sve do razine 15. Postoji šef koji vaše tornjeve ugrađuje u stijenu i jedini način da ih oslobodite je da ih dodirnete, što znači da ćete ih slučajno nadograditi ili prodati. Ova strašna ideja koja je uništila cijelu igru.
Igrao sam ovu igru do 15. Stage i za mene sve još ide dobro za mene jako mi se sviđa ova igra, zabavlja me
Ne možete preskočiti vodič koji je dug i dosadan, čak vam ne dopušta da vidite kroz označene gumbe. Učinite tutorial neobaveznim, molim
Počelo je lako kao rezanje maslaca nožem, ali je onda postalo smiješno teško nakon sekundarne borbe s šefom, gotovo je nemoguće završiti bez njih mikro transakcija nakon toga
Ludo, ali dvostruki dodir za stvar nije cool 1 dodir je bolji
Dobro i lijepo. Preporučuje se za sve uzraste.
Užasno i dosadno... Deinstaliraj
Igranje je sjajno kada volite igre obrane tornja
Dogovor o prihvaćanju igranja je smiješan.