Post by paybeltebaro on Feb 8, 2022 5:08:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Babat
Çox super oyundur yükləməyə dəyər
Bu gözəl oyundur
Bu çox əyləncəlidir
Mən bu oyunu sevirəm, lakin çoxlu əlavələr və çox az səviyyələr var
Daha yaxşı ola bilərdi
Mən oyunu sevirəm, amma mən sadəcə dünya 13-ə gedə bilmirəm, bu, həqiqətən pis bir nasazlıqdır və mən çox adamın bu barədə danışdığını görməmişəm, sadəcə olaraq, körpü digər adaya getmir, sadəcə deyir ki, " tezliklə"
Əlaaa👍🏻👍🏻ən gözəl mario du Leps world
Mənə əvvəldən geri başlamadan davam etməyə icazə verməzdim
gözəl oyundur, bu oyun haqqında çox şey öyrənirəm və yox mən belə bir zar oyunu oynaya bilərəm kvadrat Texnika oyunu indi mən bu oyunda istədiyim insanlara sahib ola bilərəm o qədər yaxşıdır ki, oynamağı dayandıra bilmirəm kiçik uşaqlar üçün səviyyədir və ya böyük uşaqlar və axmaq şeylərimiz yoxdur, biz çox oynaya bilərik və mən bu oyunu çox sevirəm.
Bu oyun gözəldir amma bir problem var ön düyməni basanda geri qayıdıram
😑😑😑😑😑😑😑😮
Oyun əyləncəlidir, amma mən oynayırdım və indi 3 dəfə telefonumu tamamilə bağladı. Mən silirəm.
Mən səni sevirəm
🖒💙🖒❤🤘
Ela oyundu❤❤❤
M
Sik pox amcuq
Çox pis oyun o qədər yaddaş tutur ki, ona nifrət edirəm
Sonya The Great Adventure রোমাঞ্চকর lcp
Mən leps dünyasını çox sevirəm. Gözəl oyun. Nə qədər çox oynayırsan, bir o qədər çətinləşir. Pulsuz yeniləməni gözləyəcəyəm. Mən 5 ulduz verdiyim üçün. Bir dəfə bu gözəl oyundur
Lep's World 2 আর্কেড kxe
Olsun
Oynamaq çətindir
👍
Bu əyləncəli istirahətdir, çətinlikləri var, hər kəsin oynaması mütləq xoşdur
Mən bəyənirəm amma lep word hissəsi 1 çox yaxşıdır və mən onları çox bəyənirəm
Bu oyunu bəyənirəm, lakin bəzi səviyyələrdə bunu etmək mümkün deyil
Reklamlara və yalnız reklamlara baxmaq üçün Ağılla yaradılmışdır oyun marağı 0-a düşəcək və siz sadəcə onu siləcəksiniz
Bu oyun əladır, istirahət etməyimə kömək edir
Səviyyə 8-8 maksimum tamamilə mümkün deyil. Zəhmət olmasa bu səviyyəni dəyişin və asanlaşdırın. Fantastik oyun.
Bu, çox gözəl və heyrətamiz bir oyundur və mən onu çox bəyəndim, çünki o, yeni ideyalar və sizi səviyyəyə qaldıracaq yeni səviyyələrə malikdir və hamımızın oynaya biləcəyimiz budur .....👍👍👍
super oyundu
Lep's World 2 আর্কেড kxe
Bu oyuna tamamilə aludə oldum. bu oyunu sevirəm. Hər səviyyə çox çətindi Onsuz da mən bu oyunun bütün səviyyələrini tamamladım. Yenə bunu quraşdırıram və oynayıram. Bu oyunu yüklə, uşaqlıq günlərini geri qaytaracaqsan
Bu uşaqlar üçün çox yaxşı proqramdır
Çox gözəl oyun
Bonba oyundu😍😍
Mən artıq 1-ci oyunu keçdim, amma səviyyənin sonunda dayanacaq və yenidən 1-ci səviyyəni təkrarlayın, xahiş edirəm bunu düzəldin
Qesen oyundu menim xosuma gelir
Mən bir az gənc olanda bu oyuna sahib idim və demək olar ki, onu döydüm, amma sonra onu silməli oldum, bu vuruşu sil deməyi xoşlayıram, amma indi nəhayət onu yenidən əldə etdim və oyunu məğlub etmək üzrəyəm çox həyəcanlı və yeri gəlmişkən, bu oyun olduqca gözəldir, necə ki, mən bütün müxtəlif oyunlarda üç oyun keçirdim və X dəli oldu və mən sadəcə bu oyunun yaradıcılarına demək istəyirəm ki, yaxşı etdiniz, yaxşı etdiniz.
Qrafikası xoşuma gəldi, oyun həm də maraqlıdır, həm də çox xoşdur, mən bu oyunu sevirəm, bacarsaydım, 10 ulduz verərdim, amma yeganə problem odur ki, reklamların çox olmasıdır, əgər onları silsəniz, minnətdar olaram plzZ.
Bu oyunu bəyənirəm amma çox çətindir
Mən Lepps World 2-ni sevirəm! Mən bu oyunu beş yaşımdan bəri oynayıram, lakin bir neçə oyunda. Bu oyun çox əyləncəlidir və mən təfərrüatları və bütün səviyyələrin eyni mahnıya malik olmasını, lakin öz üslubunda olmasını sevirəm. Lepps world 2 öz oyununu sadə, lakin unikal və oynamaq üçün əyləncəli saxlayır. Mən bu oyunu 8 ildir oynadığım kimi sevirəm və həzz alıram.
Mən bu oyunu sevirəm, amma qəzaya uğrayıb, lütfən, onu düzəldin
Vaxt ayırdığınız üçün təşəkkür edirəm və bacım
bu gözəl oyundur