Post by paybeltebaro on Feb 8, 2022 5:04:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк ключі ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Candy crush клон. Просто стукайтеся головою об стіну, поки гра не дасть вам перемоги. Платіть за бонуси, щоб не розчарувати своїх товаришів по команді.
не так, як рекламували про порятунок короля, коли я вперше його отримав. 4 місяці потому і ярлик 2400+... тепер я можу врятувати короля. але люблю гру
Мені подобається ця гра, але реклама про те, що ви «рятуєте короля», оманлива. Я перебуваю на рівні 1117, і я «рятував короля» від неминучої загибелі, можливо, 2-3 рази, і це було протягом перших кількох сотень рівнів. Це весела гра, але вона не зовсім так рекламується.
Мені подобається ця гра, але проблема в тому, що вона дасть вам надважку гру, і коли я її проходжу, я все ще отримую важку гру, тому немає великої різниці між легкою, середньою та важкою
Постійні оновлення для нових рівнів дратують. Коли вони роблять «раунди», як тільки ви пройшли поточні рівні, ваш прогрес нудний.
Royal Match Jumboq tcds
Знову погано гра зависла і вигнала мене, це розчаровує. Я тричі закінчував мрії короля, і перш ніж я можу отримати винагороду, вона мене вигнала. Погана гра після тривалої гри.
Я перебуваю на рівні 222. Я був на цьому рівні кілька місяців. Грати на одному рівні знову і знову стає нудно. Я майже готовий видалити гру
Крокодил!!! НІЧОГО подібного до реклами!!! Просто ще одна базова гранемає сенсу витрачати ваш час!!!
Мені подобається ця дурна гра на збіги. Мені подобається бачити, як королівський король відчуває себе в дурні кошмарні часи! Це надто безглуздо!😂❤️Іноді йому здається, що наступної хвилини він перетвориться на обід і м'ясо!😂❤️
Чудова гра! Без реклами, я на 150 рівні і мені не довелося дивитися жодної реклами! Не потрібно витрачати реальні гроші! Факти є fnckiug факти!! 10/10 Я граю весь час.
Ця гра хороша, але якщо ви не хочете продовжувати витрачати гроші і не отримувати співвідношення ціни і якості, то не турбуйтеся про завантаження. Шкода, тому що я отримав задоволення від цієї гри, але здається, що я просто кидаю свої гроші в бездонну яму. Я подумав, що іде дати йому перевагу сумніву, і заплатив пристойні гроші, він зник у найкоротші терміни, а потім мене заблокували, оскільки у мене не було життів. Я за те, щоб підтримувати гідну гру, але тут треба брати участь.
Fhirdv
Почалося чудово! Але в міру того, як ви піднімаєтеся вище, а ігри стають складнішими, це стає очевидним ВИБРАЧОМ ГРОШІВ. Чому вартість продовження гри зросте лише тому, що ви пройшли певний рівень? . Ігри виходять за рамки складних... їх майже неможливо пройти, поки ви не витратите більше, щоб купити більше монет або ракет! Довгий час я грав, але мені досить того, що моєю лояльністю скористалися... видалення!
Низька частота кадрів ... Падіння кадрів Гра чудова ... Але вона завжди пропускає кадри, і гра відчувається гальмівною
Royal Match Rompicapi vqy
поки що реклами немає. вбивця часу. непогано. порівнянно з cndy crsh
дорогий. але я люблю гру. і обслуговування клієнтів, на мій досвід, найкраще, що я коли-небудь мав. Я грав в іншу гру, обслуговування клієнтів було жартом. але не тут. дуже гарно дуже дружелюбно. не міг бути щасливішим. дякую команді Royal Match
Мені подобається виклик, але деякі завдання трохи складніші, ніж вони повинні бути, але це весело
Подобається, що рівні гри стають складнішими, це важче раніше, ніж цукерки. Очищення зон займає багато очок, майже 100 за один рівень. Нагороди не великі 900, щоб грати, використовуючи 5 додаткових життів. Це хороша гра, але потребує переосмислення з боку адміністратора.
Приємна гра, розслаблююча, без реклами та проста для розуміння.
Royal Match Rompicapi vqy
Гра продовжує зависати!! Втратив усі свої життя та бонуси!!! Я заплатив за них!!!
Royal Match Sestavljanke ajy
Я зробив покупку за пакет 5,99, не отримав його. Зайшли налаштування, які надіслали до служби підтримки. Я отримую заяву, в якій запитують, як мені допомогти, потім нічого немає. Після цього ця програма хоче, щоб ви витрачали гроші і нічого не давали за це. Це обман.
Гра була веселою, поки я не досяг 199 рівня, після чого вона не дозволить мені виграти наступний рівень через 4 ДНІ. Приносить мені 1 елемент. Гра сильно налаштована, щоб спонукати вас витрачати гроші. Постійні нагадування. Мабуть, доведеться кинути цей, тому що я не купую. Відмовився після принаймні 100 спроб на рівні 199. Марна трата часу і перестала бути веселою. І це було не так різноманітно, як рекламували.
Це була гарна гра, але кожен раз, коли я міняв tnt, стрілку чи бомбу, вона йшла протилежно тому, що я хотів. Декілька разів.
Було весело, але є рівні, де вони посилено підштовхують предмети готівкового магазину. Рівень 29 вам або дуже пощастить у розміщенні дорогоцінних каменів, або розщедритися, щоб зробити це простіше.
Супер весело, але коли ти зможеш врятувати короля Мені вже 750, і це траплялося лише двічі. З реклами здавалося, що це велика частина гри.
Чудова гра... бути частиною хорошої команди дуже корисно. Рівні стають важчими, і іноді ви не можете пройти їх без допомоги покупок. Це, безумовно, кидає виклик моїм маленьким сірим клітинам.
Я люблю цю гру, але оскільки мій телефон оновився раніше, я не можу змусити його відкрити. Очистив кеш, видалив, перевстановив... все ще не працює. Сподіваюся, цю проблему скоро буде вирішено!
Я навіть не пам’ятаю, коли востаннє отримав «міні-гру», яку рекламували. Гра весела, але НІЧОГО, як реклама!!!!!!!
Реклама цієї гри брехня. Реклама цієї гри брехлива
Royal Match Sestavljanke ajy
дуже виняткова гра з чудовою графікою та унікальним інтерфейсом. допомагає заспокоїти стрес.
Блискуча гра, але зіпсована тим, що ви могли грати лише в один час, перш ніж чекати на таймер
Гарно і добре... Грати без реклами... Thumbsup👍👍
Я люблю цю гру, але так важко пройти деякі рівні, якщо ви пропустите 1 квадрат, щоб очистити рівень, я думаю, що 900 монет – це трохи. Також iv намагався купувати монети та додаткові бомби, молотки тощо. Я не можу цього зробити, якщо я вибрав оплату через PayPal, чи використовую я цей пароль, чи використовую я пароль, який я ввійшов у Facebook, будь ласка, будь ласка.
ДУХО! ТУПА!! І ТУПІШЕ!!! Я продовжую сподіватися, що одна з таких ігор буде веселою, складною, а не просто призначеною лише для того, щоб розділити вас і ваші гроші менш ніж за 10 бітів. АЛЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Інший знищує пил, що змінюється від "Great - You're Awesome" до "10.30 годин до наступної гри або $2.99 за більше монет" менш ніж у три рази. Створено, щоб позбавити вас грошей і вашого IQ... уникайте або видаліть. До побачення!!!
Чудова, весела гра! Іноді мене засмучує, коли я не можу пройти рівні і не маю бонусів чи монет, щоб допомогти, але це просто природа звіра. Якби це було занадто легко, то, на мою думку, це була б не чудова гра. Це виклик, який робить це для мене....і перебування в команді додає додаткову пікантність. Для розробників: продовжуйте оновлення, і досвід стане набагато кращим для вашої аудиторії!
Абсолютно накрутка.. те, що показано в рекламі, не є справжньою грою.. чому ви рекламуєте, обманюючи людей. Графіка хороша, але не на рівні. Коли я грав в іншу гру, ця гра була рекламою, тому я навчив її встановлювати, але після встановлення це було не те, що було показано в оголошенні, тому вони підробили мене. Просто щоб збільшити лічильник завантажень, вони захопили таких людей, як я, що абсолютно неприйнятно. Ви, хлопці, занадто впевнені у своєму продукті.
Відмінна гра, попереджу, що дуже звикає. Чим далі в грі стає важче.
1101 новий завершення??
Дуже звикає, проте останні кілька днів гра зависає, коли я відкриваю програму. Я пробував майже все, крім видалення
Те, що ви бачите в їхніх оголошеннях, безумовно, правда. Дивовижний!!
Подобається
Трохи нудно. Ви не можете багато зробити, але очистіть дошку деякими легкими ходами, і замок будується сам. Нуль варіантів для вибору прикрас.
так, це хороша маленька гра, я грав у щось подібне під назвою Gardenscapes, не знаю чи пов'язано, але це хороша маленька гра
Ця гра ДУЖЕ ВЕСЕЛЬНА і ЗАВЕРШАЮЧА! Я перевищив 500 рівень, і кожен рівень такий самий веселий, як і наступний. Я НІКОЛИ не грав у гру так довго і не маю наміру зупинятися. Це НАЙКРАЩЕ!!
Цікаво, але оманливо. Після мого коментаря розробник відповів на рівні «Врятувати короля» у Royal Match. Ці рівні існують у грі, і вони відкриваються в процесі гри. Це абсолютно неправда. Я досяг більше 620 рівнів і бачив "Врятувати короля лише один раз. Мій наречений досяг більше 800 рівнів, і це сам, двоє моїх друзів також. Багато гравців запитували короля в коментарях. Ми всі сліпі ?
Royal Match Jumboq tcds
20 грудня після оновлення виникли проблеми з підключенням.
Це досить проста гра, але вона занадто довго тримає вас за руку, аж до такої міри, що ви навіть не хочете більше грати. Це, без сумніву, одна з найбільш дратівливих ігор, які я коли-небудь зустрічав, і це прикро, тому що мені дуже подобаються такі ігри.
Хорошій грі потрібно багато часу, щоб отримати життя 2; година справді занадто довга? Тоді деякі з бонусів тривають 30 хвилин, щоб отримати бонуси для вашого останнього життя, потім ви втратите потужність нічого не варті, а потім ви примусите нас отримати бонуси. Я думаю, що ми повинні мати можливість вибрати.
Мені подобається ця ГРА, АЛЕ мені дуже подобається гра, в якій я можу вигравати частіше. вони не дають достатньо ходів, щоб зробити це ЧУДОВІ Ігри
Unicorn Run: Pony Runner Games Παιχνίδια ρόλων kcjv