Post by paybeltebaro on Feb 8, 2022 4:58:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai glitch kristalai ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Įdomus... bet 5 sekundžių žaidimas; 40 sekundžių reklama... negaliu rekomenduoti
Šis žaidimas yra „Spalvų nuotykių“ kopija, šis žaidimas yra 🤢 oi, galėčiau įvertinti šį žaidimą „nuline“ žvaigždute, bet negalėjau. Šis žaidimas turėtų būti juostuotas 🤢
Tai žodinis žaidimas, ir aš labai mėgavausi žaisdamas šį žaidimą. Siūlau atsisiųsti šį žaidimą. Kai žaidžiu šį žaidimą, jaučiuosi visiškai atsipalaidavęs, labai gražus žaidimas💯💯
Šis žaidimas yra nuostabus žaidimas, bet yra per daug priedų. Bet aš už jį skyriau 5 žvaigždutes, nes vieną kartą žaidžiau be papildymų, mačiau vieną naują žaidimą, kurį ištryniau, gali praeiti 2-3 metai Noriu dar kartą atsisiųsti šį žaidimą, todėl nežinau jo pavadinimo, todėl dabar gavau šį žaidimą, todėl skyriau 5 žvaigždutes, man patinka šis žaidimas.
Šis žaidimas yra gerai. Malonu stebėti, kaip eilutė užpildo eilutę. Vienintelė problema, kurią turiu su šia programa, yra ta, kad labai sunku įveikti obstriktus, nes greitis yra šiek tiek nekontroliuojamas. Užuot sustojęs ir sulėtėjęs iki greito, kubas pajuda AKTIJONAI greitai ir dėl to sunku valdyti kubą. Tai vis dar smagu ir įmanoma, bet man prireikė maždaug 10 minučių bandant įveikti 1 etapą.
Nuostabus žaidimas! Tai taip paprasta ir juokinga tuo pačiu metu ir pritraukia jūsų dėmesį bei laiką taip, kaip joks kitas žaidimas! Aš jau esu 1000 lygyje ir nesu pavargęs, išlaikysiu tai ilgai ~
higkvk1234567 d hgogl
Reklamos, skelbimai visur. Po kiekvieno etapo, po starto, po visko. Norėčiau suteikti šiam aukštesnį įvertinimą, nes jis tikrai nenusipelno už tai, kiek pinigų atima.
Labai puikus ir įdomus žaidimas. Tačiau šiame žaidime yra tam tikrų problemų, pavyzdžiui, šio žaidimo valdymo sistema, patobulinkite ją, kad ji taptų geresne programa.
Tai smagu, bet buvo tiek daug priedų ir jis taip pat turėjo trūkumų. Tačiau aš jam skyriau 1 žvaigždutę dėl to, kad jis tikrai lėtas ir neturi daug pasirinkimų, be to, jo lygiai yra labai trumpi. Labai atsiprašau
Kai pamačiau kai kurių žmonių atsiliepimus, supratau, kad šioje programoje yra per daug skelbimų. Taip sakau todėl, kad naudoju šią programą pirmas ir kas davė sprendimą atsikratyti skelbimų, noriu pasakyti ačiū😊 pirmą kartą naudoju šią programą, todėl noriu skirti tik dvi žvaigždutes
Labai geras žaidimas!!!😄
Labai geras žaidimas mane sudomino
Šis žaidimas galėjo būti neblogas, jei jis neužgrobtų žaidimo su juokingomis duomenų naudojimo galimybėmis, erzinančiomis reklamomis ir pasikartojančiomis šiukšlėmis. Sužaidžiau vieną žaidimą ir jį pašalinau. Gėdinga
Atsiprašome už 2 žvaigždutes, nes žaidimas yra greitas, o norint pasveikti, blokuoti atsiprašau už tai, bet man patinka, bet
jame yra labai daug skelbimų, o kai lygis bus baigtas, yra 2 skelbimai, o kai skelbimas bus baigtas, jis tiesiogiai atsisiųskite kitą programą!!! Nesisiųskite šios programos, joje yra virusų
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Azione kpbg
Šis žaidimas yra įdomus, bet man pasirodė, kad kai kurie lygiai yra per sunkūs. Aš negaliu užbaigti kai kurių lygių. Todėl nesu patenkintas šiuo žaidimu.
Tai labai blogai! 1 lygis ir tai sunku! Kaip aš nekenčiu šio žaidimo. Siaubo filmai yra geresni už šį žaidimą, kodėl tai taip sunku??!
Šis žaidimas yra tobulas. Neturi skelbimų. Jei norite tęsti, tada pasirodys skelbimas, jei netęssite, galite pradėti lygį iš naujo. Man patinka šis žaidimas . Rekomenduoju ir taip pat rekomenduoju smagias 3D lenktynes. aš vudu. Prašau padaryti daugiau tokių žaidimų kaip šis 2 žaidimus. 😘😘😘🌹🌹🌹🎂😎😎🎂🎂🎂😎🍫🍫🍫🍫🍫
labai blogai, nes daugiau reklamų ir neįdomus labai blogiausias žaidimas
👍👍👍
Man nepatinka, kai ateina skelbimai. Pagrindinė problema yra skelbimai, blokatoriai ir simboliai. Kai laimiu prizus, tai yra mano apdovanojimo ceremonija, kodėl mano prize yra skelbimas? Blokatoriai yra per greiti, žmogus negali taip greitai važiuoti 5 lygyje. Aš sekiau tave instagrame ir turėjau antrą automobilį. Tai kam tada skirti pinigai? Aš net negaliu nusipirkti konkretaus automobilio. Jei nepataisėte šio „Line Color 3D“ savininko, šio žaidimo niekam nerekomenduosiu ir turėsiu ištrinti šią programą. Ačiū ! 😬😡😤
Aš turiu galvoje, nuo ko turėčiau net pradėti... oi, kvailas, kvailas, nuobodus, luošas, visi žodžiai, apibūdinantys šį žaidimą. Esu tik 4 lygyje ir vis dėlto negaliu jo įveikti, nes mane nuolat slegia kvailas ratas, NIEKADA NEREKOMENDUOJU. IR ŠIS VARDAS SUCKSSSSS.
Reklamos pašalinimas yra tik pusė tiesos. Kai kurie skelbimai pašalinami, kiti išlieka. Grąžinti mano 3 USD.
Tai labai geras žaidimas, bet... Reklamos užmuša mano susidomėjimą Yra daugybė skelbimų. Po kiekvieno lygio yra skelbimas
Šis žaidimas nėra lengvas, bet ir ne sunkus. Šis žaidimas labai geras.🥰🥰
Aš visiškai nekenčiau šios programos! jis nuolat man siuntinėjo šlamštą su PIRKTI ŠIĄ IR PIRKTI TĄ!!!!! ir aš norėjau gauti aukščiausios kokybės, bet rimtai, 6 USD per savaitę?! neįtikėtina!
Šis žaidimas yra labai sudėtingas ir labai smagus, bet labai sunkus. Man 8 metai, tai tikrai sunku, man birželio mėnesį sueis 9 metai
Geras žaidimas
Vuou osom😰😰😰😰😰😱😱😱😱😱
Tai įdomus žaidimas, bet kiekvieną kartą, kai pasirodo skelbimas, jis neleidžia man pajudėti, todėl turiu uždaryti programą ir vėl ją atidaryti, pataisykite.
patinka žaidimas ir visuose, išskyrus daugumą šių žaidimų, yra per daug skelbimų.
Pats žaidimas yra gražus, bet skelbimų sistema naikina mano nuotaiką jį žaisti. Net jei norėčiau atsikratyti skelbimų, turėčiau sumokėti juokingą pinigų sumą už žaidimą, kuris visiškai nevertas savo kainos, SAVAITINIS. Tai ne žaidimas, tai paprasta reklaminė programa. Pašalinta.
gerai, jei nuobodu ar norite gaišti laiką. Tačiau pasibaigęs kritimas žaidimas galėjo turėti garso
Line Color 3D নৈমিত্তিক soj
Man tai labai patinka. tai puikiai veikia. Neskyriau jam 5 žvaigždučių, nes randu daug monetų, kad nusipirkčiau personažą TAUKYK❤✌😀😊
Tai tikrai geras žaidimas 1. Tai puikus laiko žudikas. 2. Jame nėra daugybės skelbimų. 3. Pirmieji keli lygiai puikiai tinka pradedantiesiems. Kai kalbėjau apie Nr. 3, daug žmonių žaidė tokio tipo žaidimus, o aš žaidžiau kai kuriuos sunkius, ir aš tik praėjau pamoką.
viskas gerai, bet yra per daug skelbimų!!!
Šis žaidimas yra pats blogiausias ir vėl ir vėl kabo žaidžiant, kartais nerodo judėjimo taško, todėl sakau nediegti šio žaidimo ir įdiegti kitą žaidimą, todėl skiriu jam 1 žvaigždutę...
Smegenų sukimo žaidimas ir tinka vaikams, bet 18 lygis yra sunkus.🙂🙂
Tikrai smagus žaidimas, vaikinai bando atsiversti internetą ir žaisti ten. Žaidime nebus nė vieno skelbimo
Labai gerai !!! Man tai patinka. Bet jis neturėjo geros grafikos. Tai gera ir nuobodu vienu metu.
Line Color 3D કેઝ્યુઅલ qiov